TEMA-TEMA MAJLIS DINNER

TEMA-TEMA MAJLIS DINNER

Related image

Assalamualaikum. Hi. Kami nak cerita sikit tentang tema dinner sebab ramai yang tanya macam mana nak pilih confuse nak pilih yang mana. Firstly kena lah tengok tema last year atau last 2 year punya. So tak ada lah tetamu yang nak datang tu complain “last year dah buat macam ni” tak best la, macam tade tema lain je”. Jadi, pilih tema yang boleh menarik perhatian tetamu nak datang dan memeriahkan lagi majlis kita.
Antara tema-tema dinner:-

 

  • Colour Blocking
  • Stylo Stylista
  • Kesultanan Melayu ( tradisional)
  • Glitter and Glamour
  • Black and Gold
  • Black and White
  • Superheroes
  • Smart Casual
  • Masquerade
  • Garden
  • Back to School
  • English Style
  • Kenduri Kahwin
  • Bollywood
  • Rock and Roll
  • Remeo Juliet ( Malam pesta muda mudi)
  • Specky Night
  • Princess Night (khusus dinner perempuan sahaja)
  • Candle Light dinner
  • Maskot
  • Harry Potter
  • Arabic Night
  • WitchBelanja sikit la Majlis Makan Malam Suasahabat KTF 2015. Tema Colur Blocking

    Artikel asal: GIRLFRIENDKOMEH
    http://girlfriendkomeh.blogspot.com/2015/12/tema-tema-dinner.html

    Ha, sekarang dah dapat sedikit sebanyak TEMA-TEMA DINNER
    Sebelum itu, pasangan yang bakal berkahwin juga perlu mencari doorgift untuk majlis anda nanti. Anda tak perlu susah cari kerana kami ada doorgift yang anda mahu! Harga yang berpatutan taw 🙂

Mari dapatkan doorgift dengan kami 🙂

KLIK SEKARANG! https://reemdoorgift.com



WhatsApp chat