Goodies murah Tag

Tuala adalah sejenis fabrik penyerap atau kertas yang digunakan untuk mengelap. Sapu tangan atau tuala tangan pula mempunyai fungsi yang sama cuma dalam bentuk yang lebih kecil dan mudah dibawa. Pada zaman dahulu, sapu tangan ini merupakan simbol hormat antara lelaki dan wanita dan ia...

Pada post sebelumnya telah diterangkan mengenai kelebihan dan kebaikan amalan menggunakan sapu tangan/ tuala tangan. Pos kali ini berkaitan dengan produk dari Reem Doorgift yang menyediakan pelbagai jenis sapu tangan/ tuala tangan yang bukan sahaja daripada fabric yang berkualiti malah cantik dan sesuai untuk digunakan...

Kad undangan jemputan biasanya akan digunakan oleh mereka yang ingin mengadakan majlis tidak kira majlis apa sekalipun untuk memberitahu dan menghebahkan tentang majlis yang akan diadakan itu. Namun pada zaman teknologi moden ini, ramai yang menggunakan pendekatan media sosial sebagai medium untuk menyebarkan tentang maklumat...

CARA MEMBUAT TEMPAHAN SAMPUL RAYA       1. Pilih Bentuk sampul – mp1/mp2/mp3/mp4   2. Pilih design daripada 12 pilihan yang tersedia:     3. Pilih warna sampul daripada pilihan warna yang tersedia;   4. Whatsapp ke www.wasap.my/60133043759 dengan butiran berikut: Nama, EMel, Alamat Pos, No Tel, Kuantiti, Kod Bentuk Sampul, Kod Design, Kod Warna   ****Pssst…! Kalau...

Kebiasaan memberi telur pada zaman dahulu amat sinonim dengan masyarakat melayu suatu ketika dahulu. Namun begitu tradisi ini nampak gayanya semakin pudar dalam generasi kini. Boleh jadi kos dan penyediaannya sedikit remeh dan memerlukan ketelitian (dan kelembutan juga). Menurut beberapa sumber internet, tradisi ini disulam maksud...

Perkahwinan sederhana tapi meriah? Macam pernah dengar. Tema ni pernah jadi trend tatkala penyanyi tersohor negara, Dato’ Siti Nurhaliza mengumumkan perkahwinannya dengan Dato’ K suatu masa dahulu. Siapa yang tak teruja menantikan hari bersejarah mereka. Jelitawan, hartawan, jutawan pun masih memilih sederhana dalam majlisnya. Ternyata...

Jika dahulu, item utama yang menjadi pilihan, kini ramai bakal pengantin lebih terbuka untuk memilh item-item lain sebagai alternative untuk dijadikan tanda ingatan majlis bersejarah mereka. 1. Tak lekang dek panas, tak using dek hujan Bunga telur pada zahirnya masih relevan terutama pada mereka yang menitik beratkan...

Sapa pernah melaui situasi-situasi macam ni: Situasi 1: Dekat LRT, masa balik kerja. Pintu tren dibuka, maka masuklah menyerbu orang berpusu-pusu. Dalam padat-padat tu, dapatlah anda masuk juga. Tiba-tiba (Jengjengjeng), sebab banyak sangat bau campur-campur, anda pun rasa nak terbersin. Tahan punya tahan nak cari tisu/tuala nk...

****Pssst…! Kalau nak cari doorgift yang eksklusive lagi elegan boleh lah survey di REEM DOORGIFT ya. KLIK SEKARANG! https://reemdoorgift.com ...

Birthday party adalah antara keraian yang semakin biasa kita dengar. Kaum ibu terutamanya, sangat mengambil berat hal-hal begini. Almaklumlah, setahun sekali sahaja nak menyambutnya. Haruslah disimpan sebagai memori terindah untuk anak-anak yang kian meningkat dewasa. Nanti dah besar nanti belum tentu mak-mak boleh pilih tema...

WhatsApp chat