Doorgift Kayu 2018 : Edisi Cantik & Beguna

Doorgift Kayu 2018

Oleh : Nuris

Hai semua! Dah lama rasanya admin tak menulis blog kan? Okay harini admin nak tulis tentang doorgift yang tengah hot abad ini. Apa dia ek? Korang tau tak ada banyak doorgift daripada material kayu yang boleh dijadikan sebagai doorgift. Mesti ada yang terfikir “Eh doorgift dari kayu? Mesti mahal ni kan?” Tak lah uolss tak mahal mana pun. Sangat mampu milik tau. Dan pakej-pakejnya pon menarik.

Okay meh sini admin cerita doorgift kayu apa yang reemdoorgift sediakan.

 

Cutting Board cetakkan Thank you

 

Cutting board design dari customer

1. Cutting board

Haa ni item kayu paling laris gila kat reemdoorgift. Semua dok pakat beli doorgift cutting board sampai penuh kedai, sampai dah tak boleh nak duduk kat lantai sebab takde ruang dah haha. Sebab apa ramai yang beli Cutting board ni ek? Sebab yang pertama ada dia unik. Kedua, cutting board ni pun boleh guna tau. Admin pun ada satu kat rumah buat guna potong sayur hehe. Tapi jangan lah hang pi potong ayam pakai cutting board ni cik adik oi, mau terbelah dua hahaha. Okay dah merapu. Ianya juga boleh jadi sebagai perhiasan di dinding. Tinggal gantung je.

Banyak design-design yang menarik kita sediakan. Ada sorang customer tu rambang mata tak tau nk pilih yang mana. Disamping design yang kita sediakan, korang pon boleh guna design sendiri. Takpe admin faham, setiap orang ada cita rasa masing-masing kan. Cutting board ni juga ada banyak pakej ye (..nanti admin cerita next blog ye..)

 

 

doorgift sikat kayu

2. Okay seterusnya adalah sikat kayu. Ramai admin jumpa customer yang tak tau nak bagi apa kat guest lelaki. Jangan risau semua, admin ada jalan penyelesaiannya. Mur mur je uloss. Harga admin bagi harga kasih sayang je. Sangat jimat. Beli banyak dpt murah lagi. Siap boleh cetak nama lagi.

 

doorgift penggantung kunci

3. Okay next is penggantung kunci. Juga diperbuat daripada kayu. Jika kita beri penggantung kunci sebagai doorgift, admin pasti guest korang mesti suka sebab sangat bermanfaat. Design pon kami sedikan pelbagai jenis. Kalau nak guna design sendiri pun di alu-alukan 🙂

 

penggantung hiasan Assalamualaikum
penggantung hiasan

4. Penggantung hiasan ni mur mur je uolss. Sis faham ramai bakal pengantin kat luaq sana nak cari doorgift yang kena dengan bajet depa. Di datangkan dengan pakej paperbag. Tapi kalau nk beli penggantung hiasan saja pun boleh. Banyak design boleh pilih. Tapi admin paling suka design “Assalamualaikum” sebab nampak-nampak je penggantung hiasan mesti rasa nak bagi sama haha.

 

Senduk Kayu aren

5. Senduk kayu aren ni selalu nya makcik-macik suka lah. Eh mana ada lah. Kalau korang nak tau senduk ni pon tengah laku keras sebab kita tengah buat promo. Admin suka sebab senduk nk cantik dan nampak esklusif dan sangat berguna. Balik rumah boleh buat cedok nasi. Admin pon ada satu kat rumah hehe

 

Senduk kayu putih

6. Haa yang ni pulak, tok sah dok cerita la aih. Laku keras yang amat sampai kedai penuh dengan senduk sahaja. Sebab apa laku keras sangat ni?? Sebab kami sayang customer-customer kami. Jadi kami buat promo kaw-kaw punya. Free sarung net & cetak nama. RM1.60 je guyss..!!

Murah kan?

 

Senduk sup tempurung

7. Senduk sup tempurung ini khas untuk makanan berkuah. Sangat useful tau. Rekaannya tradisionalnya sangat sesuai bagi majlis yang bertemakan tradisional. Mesti guest korang happy dapat senduk sup tempurung sebab at least dorang ada senduk yang unik kat dapur.

Unik kan?

 

Okay abis dah admin berceloteh harini. Admin tau mesti korang rambang mata kan bila tengok item-item kayu ni. It’s okay, take your time darling, but don’t take to much time sebab takut nanti x sempat pulak nak order hehe. Okay bye semua.

Salam sayang dari admin ReemDoorgift, Nuris

Leave a Comment